HCMC: återbesök hos the Lunch Lady

Ännu ett favoritstopp som vi besökte på nytt när vi var tillbaka i Ho Chi Minh. Vi var så klart tvungna att ta en promenad hit igen. The Lunch Lady var på betydligt bättre humör denna gång och hade en fantastiskt fin soppa. Hon har ju endast en sorts soppa per dag och denna gång var det alltså “Måndagssoppan”. Med bland annat kött och räkor.  LJUVLIG buljong. Det finns nämligen ingen meny här. De räknar in antalet personer som kommer och ställer fram friterade vårrullar ,dippsås ,friterade räkor och färska vårrullar att äta under tiden soppan preppas. Alla tillbehör är ute på bordet en halv minut efter att vi hade satt oss ner. Det blir inte godare än så här!

Lämna en kommentar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.