Favorit i Mui ne: Sindbad

Det tog ett par månader innan vi kom iväg till Sindbad för första gången. Sindbad ligger allt som oftast på topp-3 för de mest populära restaurangerna i Mui Ne på Tripadvisor men eftersom det låg åt “fel håll” från vårt hus var vår taxiresa lite dyrare hit. Ja det var lite av en omväg att ta sig hit. Men så värt det.

Sindbad är ett litet café som kan kategoriseras som ett “hål i väggen”. Har man ett kort stopp i Vietnam så kanske man inte hinner få cravings för kebabs, tzatziki,  hommus, fetaost och nybakat pitabröd etc men har man rest en längre tid i Vietnam inser man det magiska med att få äta sig mätt här. Hit kommer man hungrig! De har ett platter-koncept som vi gillar som är ett slags best-of-Sindbad där man får in all sorts smårätter att dela på två. För vår familj blir det en fin matig middag tillsammans med barnen där vi stärker upp med lite extra pitabröd och deras goda kycklingkebabs. Allt är bra här! Här hittar du även Dr Pepper i kylen. Mest gillar  jag Sindbad när regnet smattrar på taket och barnen sitter uppflygna på barstolarna mot gatan. Ack vad jag kommer att sakna kvällarna på Sindbad!

sind2 sind

sind1 sind3

sind4 sind9

sind8 sind7

sind6 sind5

Listan på alla restauranger som vi ätit på i Mui ne hittar du här!

En kommentar

  1. Restaurangtips i Mui ne » Tre tjejer i köket

    […] ♥ SINDBAD är också en av mina favoriter i byn. Bra vegoalternativ (som ofta saknas i Mui ne). Jag älskar verkligen allt på deras meny. Snabb service!  Har Dr Pepper i kylen! Bra takeaway! Blogginlägg om Sindbad hittar du här. […]

Lämna en kommentar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.