Ett bloggmåste för alla anglofiler

En av mina absoluta bloggfavoriter just nu är Bara brittiskt som uppdaterar ofta och högkvalitativt om Storbritannien. De senaste dagarna har Charlotta exempelvis levererat inlägg om turbulensen kring Nigella Lawsons skilsmässa och  fina Richmond i Yorkshire som även jag är förtjust i. Glöm inte att ladda med en kopp  engelskt te när du läser ikapp!

Vill du läsa alla inlägg relaterade till England här i vår blogg så hittar du dem här!


En av mina favoritutflykter i Yorkshire – Lightwater Valley i Ripon är ett stort tivoli värt en omväg.

3 kommentarer

 1. Charlotta

  Oj, tack så hemskt mycket! 🙂 Det är kul att pyssla med sina passioner som du vet.

  1. Elin

   Din passion för England lyser igenom, jag lär mig massor!

 2. Charlotta

  Hihi, så bra. Jag hoppas ju skriva sådant alla inte redan vet.

Lämna en kommentar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.