Vykort från Isla Holbox

Hej bloggen!
Sedan drygt 1½ vecka tillbaka befinner jag och maken oss på Isla Holbox, en liten ö nordväst om Cancún i Mexico. Vi är här för att fira (eller kanske förtränga) det faktum att jag för några dagar sedan fyllde väldigt många år.

20111201-170351.jpg

Vårt hotell är fint, vi har all inclusive och behöver inte sakna något. Maten serveras i bufféform och består av allt från mer klassiska mexikanska rätter till “internationella”. Jag föredrar helt klart att äta av det mexikanska köket med fajitas, burritos, quesadillas, nachos och olika heta såser/salsor. En möjlig vinst med resan är att jag förhoppningsvis blir av med en kryddfobi – från att intensivt ha HATAT koriander kan jag nu faktiskt uthärda det i mindre doser och till och med gilla det i kombination med andra smaker!

20111201-170401.jpg

Vidare har jag utvecklat ett osunt beroende av kokosglass, banankaka och Lemon daiquiris, och jag skulle lätt kunna komma hem med t-shirttrycket “Öl, ost och guacamole byggde denna kropp.”

20111201-170407.jpg

En sak är i alla fall helt säker: jag kommer att komma hem några kg tyngre, men garanterat lite lyckligare och väldigt avslappnad!

Soliga hälsningar,
Maria

5 kommentarer

 1. Hanna

  Stort grattis! Låter som att ni har det alldeles förträffligt!

  1. Maria

   Hanna: Tack! Ja det går ingen nöd på oss! 🙂

 2. Mrs Sunshine

  Ser fantastiskt ut! Annat än grådasket hemma 🙂

 3. Linda

  Grattis! Jag var på Yucatanhalvön för några år sedan – maten är ju bland det bästa som finns! Ser framemot att få läsa fler blogginlägg om din resa!

 4. Katja

  Grattis i efterskott :-)! Åhh Mexico är både min och min mans drömresa som vi har pratat om att åka länge nu. Men vi kommer dit vi med förr eller senare :-).

  Vill passa på att upplysa om en tävling på http://foodelicious.se/tavla-om-presentkort-pa-kokshem-se där man kan vinna presentkort till min webbshop Kökshem.se.

Lämna en kommentar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.