Helenas semesterbilder 2011

När jag gick igenom semesterbilderna i min mobil kunde jag konstatera att jag har fotat de vanliga sakerna; vad jag har ätit till frukost och sånt jag har plockat. Nästan inga människor. I systemkameran är det lite bättre spridning på bilderna, men det är ändå fokus på matrelaterade saker.

Här kommer ett litet axplock av de bilder jag har tagit med mobilen under semestern 2011.


Bild 1: Frukost på Björk Bar och Grill (Courtyard Marriott) är en bra start på dagen
Bild 2: Semesterkänsla på balkongen
Bild 3: Frukost hemma på balkongen är också en lyx!
Bild 4: Mina kryddor och det taniga olivträdet fick åka på sommarkollo när vi var bortresta. Hej då!

 

Jag har plockat blåbär i Karlskrona, skogshallon i Jönköping och egenodlad basilika på balkongen. Den nyligen sådda ruccolan och citronbasilikan trivs fint tillsammans med de kryddor jag sådde  i våras. Och kryddorna och olivträdet hade två bra veckor på sitt sommarkollo.

Bild 1: Café Petersborg i Köpenhamn serverade goda smørrebrød
Bild 2: Frukost på Ibsens Hotel i Köpenhamn
Bild 3: Vid Vätterns strand
Bild 4: Hemma på balkongen frossade vi i kallskuret och goda ostar  

Bild 1: Katten Theodor är bra sugen på min frukost (hur många frukostbrickor har jag fotat egentligen?)
Bild 2: En av de sista semesterdagarna letade jag recept till den första veckomatsedeln

Det dyker snart upp ett inlägg från Köpenhamnsresan och våra besök på Café Petersborg och Madklubben Bistro de Luxe.

En kommentar

Lämna en kommentar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.