Basilika på ett brev

I perioder skickar jag en hel del papperspost och när jag har gjort egna kort och kuvert är det ju jätteviktigt att frimärket matchar antingen färg- eller temamässigt. Nördigt kan man tycka, men de små detaljerna är minsann ganska avgörande för helheten.

När jag hittade de här frimärksmotiven för någon vecka sedan blev jag lyrisk.  Vilka fina matiga motiv! Nu har jag lust att skicka iväg matrelaterad post med en fin vitlök eller ett par chilifrukter som frimärke.  Kanske att vi borde fixa en liten invigning när det nya köket är klart, bara för att få skicka inbjudningskort med mattema. 😉

5 kommentarer

 1. Maria

  Klart att ni ska ha köksfest och skicka matchande inbjudningar! Oväntade fester är de bästa festerna 😆

 2. Fröken Dill

  Söta! Synd att man skickar så lite “snigelpost” numera.
  Tycker fröken Dill

 3. tina

  Vilka fina frimärken! Jag ska nog investera i ett gäng, jag med.

 4. Erika

  Jättefina! Ibland säljs “hjärte”-frimärken i februari. Då brukar jag köpa på mej en bunt för det är så fint att skicka kort/brev med hjärtan på frimärkn, tycker jag. Dessa kommer garanterat att inhandlas!

 5. Karin

  Jag fick en bröllopsinbjudan där det var två förlovningsringar på frimärket, mycket passande

Lämna en kommentar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.