Neiss Riesling Gewürztraminer Trocken 2008

Igår höll jag på att gå upp i tusen molekyler när jag insåg att vinvin.se låg nere. På en fredageftermiddag när jag hade uppdrag att välja vin till middagen! Jag har bokmärkt alla våra favoriter där sista året men det var inte mycket till hjälp just där och då när sajten inte behagade fungera. Jag stängde ner och promenerade till Systembolaget och rabblade hela ingredienslistan till kvällens räksallad.

Förslaget jag fick var  Neiss Riesling Gewürztraminer Trocken 2008. En nykomling som släpptes nu 1 februari. 79:-! Perfekt till vårt plock med räkor, grönsaker från Årstiderna och  surdegsbaguetter från Bakery & Spice. Härmed lovar jag att bli bättre på att rådfråga kunnig personal på plats. Och att jag måste bli bättre på att memorera goda viner här istället…

2 kommentarer

  1. Maria

    Systembolagets sökfunktion var också ur slag igår så jag fick gå på etikettminnet när jag köpte vin. Tur att du bloggat några lätt igenkännliga! 😉

  2. Elin

    Kul! Jag plockade faktiskt med mig en Turntable som backup ifall inte Neiss skulle funka!

Lämna en kommentar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.