Vinnare av vardagslyx

I vår senaste tävling kunde man vinna ett vardagslyxpaket med SPA-produkter och champagneglas för två och vinnare blev Boel som fixar en stor brunchbuffé för alla kompisarna. Grattis!

Bland förslagen på hur man lyxar till vardagen fanns bland annat att servera gratinerad hummer, bjuda på chokladdoppade jordgubbar, att göra hemgjord pizza med parmaskinka och parmesan, att göra en skaldjursbuffé med bl.a. kokta blåmusslor, att bjuda på olika typer av meze och spela spel ihop, att få massage eller ta ett varmt bad ihop med ett glas bubbel.

Hedersomnämnande till Kristina som tipsade om ett snabbt sushiinspirerat recept:

tunnbröd
gravad lax
sallad, exempelvis frisé
wasabipastej
inlagd ingefära
lite smör

Smöra tunnbröd, placera ut lite salladsblad över tunnbröden och dutta sedan på lite wasabipastej. Lägg ut den gravade laxen och toppa med ingefäran. Rulla ihop tunnbrödet, skär upp i snittar och njut.

Lämna en kommentar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.