Tävla och vinn!

Tävlingen är avslutad!

Vad sägs om en tävling för att pigga upp oss här i vintermörkret? Vardagslyx ligger oss ju varmt om hjärtat och nu vill vi att ni bidrar med era tips på hur ni sätter guldkant på en helt vanlig vardagkväll.

Fixar du ett mingel med bästa kompisarna? En middag med den du håller kär? Kort sagt, vad bjuder du på? Skicka in ditt tips/recept på ett/flera goda tilltugg eller en middag som skulle passa till ett glas bubbel.

Vinnaren får ett lyxigt kit med champagneglas och SPA-produkter för två personer (värde ca 1000 kr)!

Tävla och vinn - vardagslyx!
Foto: www.fotoakuten.se

Det finstilta:
Skicka in ditt bidrag via vårt kontaktformulär senast söndag 20/12 kl. 23:59, bidrag som kommer in efter denna tidpunkt kommer inte att vara med i tävlingen. Bland de som har skickat in utser vi en vinnare, var noga med att ange rätt mailadress så att vi kan kontakta dig om du vinner! Ev. vinstskatt betalas av vinnaren. Vi kan tyvärr bara skicka vinster inom Sverige.

Tack till Lindemans som bidragit med vinsten!

  1. Tre tjejer i köket » Vinnare av vardagslyx

    […] vår senaste tävling kunde man vinna ett vardagslyxpaket med SPA-produkter och champagneglas för två och vinnare blev […]