Gräsänkevecksfavorit

Minns ni tomatketchupen med stjärnanis och kanel? Måste bara påminna om hur god den var. Den är redan slut men jag gör nog en ny batch ganska snart. Förra veckan var det gräsänkevecka och den här middagen var bara så tacksamt snabb och god att få till på ett par röda minuter.

GNOOCHIS MED MED BACON OCH GRÖNSAKER

 • smörstekta gnocchis
 • cocktailtomater
 • paprika
 • bladspenat
 • bacon
 • toppa med ovannämnda tomatketchup.

Klart på en kvart!

7 kommentarer

 1. Ulrika

  Det ser jättegott ut. Men jag måste fråga, är lite nyfiken på gnocchin, den köpes ju färsk så den är inte så “hård”, men förkokar du den innan du steker? Och den ser ut att ha lite “crust”, inbillar jag mig eller har du gjort något extra med den? 🙂

 2. Elin

  Ofta kokar jag dem men jag tycker de blir goda om de steks försiktigt med smör så att de får en fin “crust”, stek inte överdrivet för då blir de stenhårda!

 3. Pytte

  Innan jag läste texten misstog jag gnocchin för vita bönor, och tyckte att det var en osedvanligt läskig kombo (med ketchup)… Men det verkar onekligen mycket smaskigt, måste testas!

 4. yllet

  Men!! Vad konstigt! Jag tänkte precis “hum, undrar vad jag och snorisarna ska äta imorgon när vi är utan barnafadern en fredag”. Osså kommer detta?!?! 😐 Detta såg väldigt gott ut! Men mer mat för mamman tror jag. Det är ju, gud förbjude, både sås och kant! 🙂

 5. Eva

  Låter gott och ser även gott ut. Detta är ett bra snabbtips. 🙂

 6. Kinna

  Tack för tipset! När man inte hinner läsa så ofta är det bra med påminnelser. Kram

 7. Kycklingpanna med smörstekta gnocchis « Pipopp pratar på

  […] att laga till och är lätt att ha hemma. Gnocchisarna hade jag den dagen fått inspiration till härifrån. Där kan man få fler […]

Lämna en kommentar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.