Och vinnaren är…

Vinnaren av de två Smaklustbiljetterna är Frida! Hennes tips om hur vi ska överleva höstmörkret var mitt i prick, tycker vi:

Jag tyker att ni ska njuta av att man äntligen får laga mustiga grytor och smakrika långkok, man kan sitta i soffan ihopkurad i stor, stickad kofta och tänka att ”tja, visst är det alltid trevligt med fräscha sommarsallader men ska vi vara ärliga så är det ju en köttgryta med rödvin och rökt sidfläsk som har fått flera timmars kärlek på spisen, man faktiskt längtar efter hela året”. Och på hösten får man laga sådan grytor hela tiden utan att skämmas över att man inte utnyttjar primörerna!

Det är ju faktiskt sant att det är de där långkoken som vinner i längden! Och om jag ska vara ärlig har jag stått och kikat på de tjocka koftorna i garderoben vid ett par tillfällen redan. Även fast sommaren känns alldeles för kort, är det kanske inte så dumt med höst ändå…

Grattis till vinsten, Frida!

2 kommentarer

  1. Frida

    Tack, tack, tack! Ni har förgyllt min sista sommarlovshelg! 😀

  2. Gästblogg: Frida berättar om Smaklustbesöket » Tre tjejer i köket

    […] Vinnaren av biljetterna till Smaklustaktiviteten, Frida, berättar om helgens besök på Smaklust. Extra roligt att det var just kroppkakeprovningen som föll Frida och hennes mamma i smaken, tycker exkarlskroniten och kroppkakeälskaren Helena. […]

Lämna en kommentar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.