Club Sandwich för fredagströtta

Igår var det en intern tävling här hemma om vem som var tröttast tror jag. Så för ovanlighetens skull så utfodrade vi barnen först med pastasallad och när de var nerbäddade i sina sängar så fick det bli en snabb variant på club sandwich med ett glas rött.

Brödet hade jag plockat upp på trevliga Bakery&Spice vid St Eriksplan. Sedan rensade vi grönsakslådan på tomater, avokado, rödlök och ruccola. Bacon stektes med honung och balsamvinäger och varvades med kyckling på brödet. Ingen orkade labba ihop en dressing men en flaska Mangoraja fanns i kylen och sedan var det klart!

Och enligt maken är det helgerån att inte toppa med en brödskiva. Jajaja.

5 kommentarer

 1. bakmammorna

  det ser fantastiskt gott ut- perfekt för en trött fredag! eller lördag, söndag osv.. 🙂

 2. Gabriel

  Perfekt många dar i veckan, steak sandwich i olika former är också gott!
  Hade i pankosmulor när jag stekte löken sist och det blev gott och crunchigt. Grillat bröd, gott kött, tomat/basilika sallad, citron , god olja sen lite lökcrunch. Mums!

 3. pipopp

  Nu har du “lurat” mig till en flaska Mangoraja. Någon av veckans jobbluncher blir en kycklingsandwich med denna sås. Nu litar jag på dig att det är gott, har inte provat än. 😉

 4. Elin

  hehe, nu åker du ner i mangoraja-träsket! Min bror introducerade den till mig och sedan dess så är den lite nu och då i vår kylskåpsdörr.

 5. Favorit i repris: Club sandwich » Tre tjejer i köket

  […] enkelt. Men visst gillar vi snabbfixad mat med plocktema – Club sandwich är till exempel en återkommande favorit hemma hos oss. Speciellt när fredagströttheten slår till. Här kommer […]

Lämna en kommentar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.