Gott bröd till buffén

Ett lite lyxigare bröd med fyllning pimpar vilken buffé som helst. Leila Lindholms italienska bröd tortano (recept finns här) är en riktig höjdare och passar så klart extra bra tillsammans med italienska smårätter. Fyll brödet med den ost- och skinksort som du gillar och glöm inte oliverna. Något pålägg behövs inte vid serveringen!

Bilden är från min brorsons dop för ett par veckor sedan. Jag fixade en minibuffé med fläskfilé, rostbiff, potatissallad och ett par såser och lillkillens mormor bakade det goda brödet. Jag har alltså inte gjort det själv, om nu någon trodde det. 🙄

Behöver du buffétips? Kolla in mitt inlägg från förra sommaren här.

Brödrecept ur Ragazze-arkivet (extra bra till buffé):

7 kommentarer

 1. Helena

  Oh no, jag lovade ju att aldrig göra om det! 😳

 2. Erika

  Fast… var inte det inlägget om att servera “ett gott bröd till maten”. Här handlar det ju OM brödet. Det är väl skillnad det… 😀

 3. Elin

  Haha, jag kastar nog mest sten i glashus så jag hoppas Helena förlåter mig 😉

 4. Swedish Mike

  Now we’re talking! 😛

  Det har ser valdigt gott ut. Jag tror att jag maste testa det har for nasta gang vi kor en barbie. Det och en brod och tomat sallad skulle funka valdigt bra som sidoratter.

  Tack for inspirationen!

  // Mike

 5. Kinna

  Brödet ser verkligen gott ut!

 6. Morten Pedersen

  Å, jeg kommer veldig langt med godt brød og litt rødvin. 😀

Lämna en kommentar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.