Söndagsfrukost

Naturell yoghurt är den yoghurt den som gäller här hemma och oftast så toppas den med bär och frukt till barnen. Själv äter jag väl min frukost nästintill på stående fot på morgonen och kan väl bara hålla med om att yoghurt är ett snabbt alternativ.

I helgen har vi testat ny musli från AXA: Grace och Glourious är två deluxevarianter med 60% frukt i. Det är ju som frukostgodis! Grace är på temat hallon, blåbär, solrosfrön, banan och russin medan Glorious är med rostad hasselnötter, dadlar, pumpafrön, russin, ananas och banan. Ja förutom havregryn och lite andra flingor då.

Helt klart är Glorious min favorit och priset känns ok för att uppgradera söndagsfrukosten, 31.90:- för en påse på 550 gram.

2 kommentarer

  1. Tre tjejer i köket » Soygurt Vanilj

    […] Toppar man med Axa Glorious så kan det ju bara bli bra… […]

  2. Pizza med kräftstjärtar och västerbottenost » Tre tjejer i köket

    […] fem små pizzor i förrättsstorlek. Jag tog ut lagom stora mått genom att vända upp och ner på en liten höganässkål. Tomatsåsen är Muttis krossade tomater. Toppa sedan med en hög kräftstjärtar och riven […]

Lämna en kommentar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.