En godare frukost
Eftersom vi unnar oss lyxen att äta frukost på café så gott som varje helg (dock “bara” en av dagarna – det finns ju gränser…) tycker jag att det är vardagsfrukostarna som behöver lite extra piff. Naturell yoghurt och färsk frukt, svårare är det inte. Frukten funkar fint att skära och förvara i kylen i ett par dagar, så slipper du lägga tid på hackandet varje morgon. Prova redan imorgon, vettja!
Karin
Mmm… det ser gott ut.
Färska frukter i svenska butiker är ett kapitel för sig. Just nu försöker jag vänta ut hårda och gröna mangofrukter. Mognar de inte inom närmaste veckan slutar de i en chutney.
Charlotte
Lägg dem i ett soligt fönster så mognar de snabbt. Eller ännu bättre – läg dem tillsammans med äpplen eller tomater så ska du få se på biokemins trolleri!
yllet
Så gott! Mer lätta bra frukosttips till folket! Just nu äter jag naturell yoghurt med frusna blåbär + en äggmacka till frulle.
Kurt
Men frukt får vi ju inte längre äta!
Charlotte
St. conleth – jag förstår inte vad din blogg har med denna tråden att göra?? Vad menar du med “metoder”????????
Maria
Charlotte: Det verkade vara en spam-kommentar så jag raderade den.
Emma
Lite hackade valnötter och solrosfrön ger en härligt crunchy känsla. Kan varmt rekomenderas 🙂