Missa inte Daniels fredagstips!

Daniel  levererar desserttips varje fredag på sin blogg som jag varmt kan rekommendera som inspiration!

Jag har inte riktigt tålamod med krångliga desserter men jag är väldigt förtjust i Daniels fredagstips som han generöst delar med sig av. Till veckans cheesecakerecept behövs till exempel ingen ugn, ack så praktiskt för oss som är fredagströtta…

För er som har missat Daniels blogg så kan jag tillägga att han till vardags är chefskonditor på Operakällaren – som för övrigt är nominerade i fem klasser i årets White Guide. Lycka till den 9 mars då vinnarna tillkännages!

2 kommentarer

  1. Maria

    Du hann före mig att blogga om detta! :mrgreen:

  2. Elin

    Haha! Det hade varit lite roligt med två lovembombningar till Daniel på samma dag! Men man blir verkligen både glad och inspirererad av hans uppdateringar 🙂

Lämna en kommentar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.