Tips till årets glögginbjudningar

Tidigare under hösten så kom en inbjudan till julbord i form utav flaskpost. Visst är det en fin idé?! I flaskorna ligger julkryddor som påminner att december snart är här och de går förstås att använda i snaps, julbak mm. Flaskpost kan användas som inbjudningskort året runt men just till glöggkvällen tycker jag de passar extra fint!

6 kommentarer

 1. Linruz

  Åh det var fiffigt. Nu har vi redan skickat våra inbjudningar men nästa år kanske???

 2. Malin

  Jag blir både inspirerad och avundsjuk när jag ser sådana där inbjudningar 🙂 Jag har en god vän som varje jul skickar egengjorda julkort med sådan kreativitet och finess så man nästan baxnar. Jag önskar att jag vore sådär pysslig. Aldrig skulle man känna sig mer inbjuden på glöggfest som efter en sådan inbjudningsflaska!

 3. Ulrica

  Fyndigt värre! Innovativt och estetiskt tilltalande! Förresten nu när julen närmar sig med stormsteg…har ni några tips på bra “kokböcker” att ge bort i julklapp?

 4. Elin

  jag har tre kokböcker som jag har hittat under hösten och som jag har tänkt att blogga om inför julen. Eftersom jag åker på semester sista november så tänkte jag förbereda den inläggen så att de kommer i bloggen i början av december. Så det kommer – snart 😉

 5. Maria

  Ulrica: Du kan börja med att kika i kategorin Kokbokhshyllan, och så kanske vi får återkomma med julklappstips i ett inlägg!

 6. Ulrica

  Maria- Jag ska genast titta in och botanisera bland era kokboksförslag…

  Elin- Ser fram emot intressanta julklappstips i bokform…

  Ni kanske kan tipsa om ätbara julklappar också….både sådana man
  kan inhandla och göra själv. Det är ju så svårt att komma på julklappar till släkt, eftersom de flesta har nästan allt. Då är det roligt att tomten kommer med något mer personligt och gärna ätbart 😛

  Kul om någon hade idéer på “teman”…tex att ge bort glögg, glöggmuggar, pepparkakor, russin & mandlar i en korg.

  Fler sådana liknande idéer mottages tacksamt.

  Ha en skön vinterhelg…..

Lämna en kommentar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.