Vinnare, Det goda Italien

Den allra sista vinnaren i våra födelsedagstävlingar är Anna som kommer att få ett ex av “Det goda Italien” i brevlådan. Förutom att hon visste att Peter Loewe skriver för DN tipsade hon om en italiensk restaurang i Köpenhamn. Vi blev sugna på att åka dit, alla tre.

Om ni har vägarna förbi Köpenhamn kan jag tipsa om pizzeria La Fiorita på Ahlefeldtsgade. De har fantastiska pizzor, pastarätter, italienska delikatesser och viner. Stämningen där inne är oslagbar, pizzabagarna skämtar högljutt på italienska och de beskriver mer än gärna hur du får till den perfekta polentan. Helt enkelt: en favorit! Och en tämligen billig sådan dessutom…

Tusen tack alla fina besökare som deltog i förra veckans tävlingar! Vi har fått många fantastiska tips, motiveringar och glada kommentarer. Allra roligast var då ni berättade om era favoritrecept i bloggen. Plötsligt dök gamla godingar upp och vi blev själva påminda om recept som vi inte har lagat på länge.

Vi hoppas att vi får chans att återkomma med fler tävlingar framöver. Håll utkik!

En kommentar

  1. Marie

    La fiorita är fantastiskt. Bästa pizzorna helt klart men det är alltså i princip ett hål i väggen, några barstolar finns och på sommaren finns plats att sitta utomhus. Någon regelrätt restaurang är det inte.

Lämna en kommentar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.