Tre snabba

Mer matlagnings-OS
Daniel Roos tog silver i matlagnings-OS, kolla in bilderna på hans läckra desserter i bloggen! Jag och Helena hade nöjet att få smaka på några av Daniels små konstverk i samband med ett seminarium i början av året och de var verkligen supergoda! Grattis Daniel, nästa gång tar du guldet! 🙂

Cafékartan
Ted Valentin släpper nya smarta karttjänster hela tiden, kolla t.ex. in Sushikartan, Annonskartan och Wifikartan. Det senaste tillskottet till kartfamiljen är Cafékartan där man kan lägga upp egna och läsa andras caférecensioner. Skaffa ett användarkonto och fyll på du med!

Här är ditt skafferi
Lantmännen söker en barnfamilj till ett reklamprojekt. Vill du visa upp ditt skafferi i livesändningar via webben kan du läsa mer och skicka in intresseanmälan här!

Lämna en kommentar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.