Andra vinnaren utsedd

Roligt att så många var med och tävlade om biljetterna till Rosa Bandet-galan som mycket riktigt arrangeras för sjätte gången. Minst lika kul var det att få reda på vad ni vill helst vill läsa om i bloggen. Flera av er gillar vår mix och det är vi jätteglada för. Vi fick dessutom flera bra tips på vad vi kan skriva om framöver.

Vi säger stort grattis till Petra som tillsammans med en vän får se Rosa Bandet-galan på plats i Globen på tisdag! Petra tycker så här om innehållet i bloggen:

Jag gillar själv att testa nya saker så nytt vill jag alltid läsa om. Recept är alltid kul och jag gillar att lära mig mer om ekologiskt och rättvisemärkt. En läsarpanel av något slag vore kul… att vara med i! Och prylar och pryttlar förstås :wink:

Det där med läsarpanel fastnade vi för. Förhoppningsvis kan det bli en sådan framöver. Om tiden räcker till.

Tack till alla som deltog i tävlingen. Vi fortsätter att fira vår fyraårsdag hela den här veckan, så håll utkik efter fler tävlingar med fina priser!

5 kommentarer

 1. Carolina och Charlotte

  Hej!

  Besök gärna vår blogg, Rosa Bandet-bloggen, där vi bloggar om och samlar in pengar till Rosa Bandet till minne av Carolinas mamma som gick bort i bröstcancer för tre år sedan. I bloggen kan du läsa hennes berättelse, hur man kan bidra och mycket annat om Rosa Bandet.

 2. Petra

  Åh, vad kul att vinna! Men hörrni, hur funkar det där med biljetterna, det är ju redan på tisdag?!

 3. Maria

  Petra: Vi har försökt få tag i dig via din mailadress som du uppgav, men inte fått något svar. Hör av dig så fort som möjligt till oss på tjejerna @ ragazze.se ❗

 4. Petra

  Tack tjejer för allt, det löste sig bra till slut med biljetterna. Jag fick tillbaka pengar från cancerfonden och en bukett blommor som plåster på såren. (Pengarna har jag skänkt till cancerfonden igen…)

 5. Elin

  Vad bra att det löste sig, det var en riktig cliffhanger ett tag!

Lämna en kommentar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.