Hötorgshallen – en fräsch 50-åring

I tisdags kväll var jag och Helena tillsammans med våra respektive och minglade runt på Hötorgshallens 50-årsfest, ett riktigt trevligt arrangemang med gott om smakprover från världens alla hörn. Vi var många som trängdes och trivdes! Tyvärr blev våra bilder inte publiceringsdugliga, men Dagmar har lagt ut några till beskådan.

Mina personliga favoriter under kvällen var nog fänkålssalamin och pata negran hos Österqvist och ingefärstryffeln hos Himalaya te och kaffe. Annars när jag handlar i hallen är det oftast hos Hav och att Helena hänger hos Pierias livs för att få sin olivfix är nog ingen hemlighet. :mrgreen:

Missa inte de två återstående dagarna av jubileet idag och på lördag – fina specialerbjudanden, mini-matkaravaner med Dag Hermelin och “Fråga matnörden” med Lisa & co från Taffel utlovas. Se mer info om jubileet här!

Grattis kära Hötorgshallen, må du leva uti hundrade år!

3 kommentarer

  1. Kinna

    Kul att se er! Det var en trevlig tillställning. 😆

  2. Elenor (Helenas svärmor)

    Oj, 50 år, och jag var med på invigningen som tonåring…

  3. Petra

    Pierias livs är bra, men mannen i bandana som alltid ska pracka på en stenciler om gojibärens förträfflighet stör mig lite. Fattar han inte att han sparkar in öppna dörrar när det gäller mig? 🙂

Lämna en kommentar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.