Ben & Jerrys Wich

En av de mer betungande uppgifterna när man är hemma och är föräldraledig är att äta sig igenom sommarens glassnyheter. Jag har redan hunnit äta ett par av Ben&Jerrys Wich som är en kakigare variant av GB:s klassiska sandwich. Wich är nämligen två stora choklad-cookies med ett lager chocolate chipglass mellan. Helt klart min glassfavorit just nu!

Finns att köpa på Pressbyrån och Seveneleven om de inte är slut…

6 kommentarer

 1. Emma

  Jag har också testat wich men den föll mig inte riktigt i smaken. Föredrar GB sandwich istället. Hade lite svårt för kakorna,men annars älskar jag Ben & Jerry.

 2. KarinW

  Den där glassen såg smarrig ut. Ska kolla om den finns i närmaste stad!

 3. sara

  åh äntligen!!! jag har saknat att kunna dela denna överjordiska upplevelse med någon. bästa glassen någonsin när man inte är ute efter en läskande isglass utan istället något mer, ehm vad ska jag säga, tillfredsställande…

 4. Maria

  Läste det här inlägget igår och idag när jag missade bussen med nån minut och alltså hade en kvart till mitt förfogande, passade det alldeles utmärkt att springa in på Pressbyrån och köpa en sån här.

  Vi kan ju säga såhär – nu behöver jag i alla fall inte äta nån middag idag… 🙄 God var den, fast faktiskt ingen ny favorit.

 5. Frida

  Vilket underbart glasstips! Älskar deras glass på burk.

 6. Charlotte

  Är lite för mycket kaka och för lite glass för mig, men gillar man detta bör man bege sig transatlantic – här ser alla glasar ut sådär!! (10% glass och 90% choklad och kaka…)

Lämna en kommentar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.