Ananas+salvia= sant?

Så här är det. Jag hinner laga mat. Jag hinner fotografera maten. Men just nu hinner jag inte blogga om den. Varje ledig minut går åt till att styra upp trädgården och så länge vädret är fint får nog matbloggen stå tillbaka lite. Jag återkommer när det regnar helt enkelt.

På bilden nedan ses en ananassalvia som jag inte kunde låta bli på Plantagen. Den doftar väldigt mycket ananas men smakar sådär. Tänker att den får växa till sig så får vi se om vi får någon nytta av den!

 

2 kommentarer

  1. KarinW

    Min salvia från ifjol har dött i landet, borde kanske täckt över den eller? Basilikan växer i snigelfart jag blir nästan galen, varför?

  2. Wallenbergare med citron och salvia » Tre tjejer i köket

    […] vardagslyx är att steka biffar på kalvfärs. Jag har haft ananassalvia i dessa wallenbergare men vanlig salvia funkar förstås alldeles utmärkt! Ett annat alternativ […]

Lämna en kommentar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.