Fullkornssmoothies

Det här kan vara en av de mer udda produkter som har kommit på posten. AXA kallar dem för Fullkorns-smoothie och har smaksatt dem med Cappuccino respektive Lingon&Tranbär. Vänder man dessutom på flaskorna så inser man att det egentligen är en flaska gröt baserat på en cocktail av havre, råg, vete och korn. Ska jag vara uppriktig så hade jag aldrig köpt dem om jag hittat dem i mataffären, för inte tyckte jag att det lät gott…

Men nu till det otippade. Jag gillar det här! Kanske skulle man kunna kalla den förstnämnda för Välling Med Kaffesmak? Eller att det är en Latte Med Havregryn? Det låter säkert inte bättre men ni kanske är med på hur jag försöker beskriva innehållet (då jag associerar smoothies mer till frukt och bär i vanliga fall) och som mellanmål så funkar det här lika bra som drickyoghurt och smoothies. Inte så att jag skulle köpa hem dem för att ha istället för havregrynsgröt men som nödfrukost framför datorn på jobbet när det är bråttom eller som mellis om man vill slippa sockerkarusellen, ja då är det här helt ok. Faktiskt så tror jag att jag köper ett par att ha i resväskan när vi reser i väg veckan som kommer – cappuccinovarianten till mig och lingonvarianten till tvååringen!

8 kommentarer

 1. Catty

  jasså så det smakade bra ? 🙂 då kanske man får ta och testa dem 🙂

 2. Elin

  Gillar man havregrynsgröt så funkar det, annars vågar jag nog inte lova något 😉

 3. Bendel

  En helt annan sak. Du som rest mycket med bebis, har du några bra flygtips/mattips?

 4. Elin

  jag kan nog författa ett eget inlägg om ämnet den närmaste veckan, I´ll be back! 😉

 5. Bendel

  Vad fint, vad glad jag blir, det ser jag fram emot mycket!

 6. lina

  Jag är lite skeptisk, men kan vara kul att testa!

 7. Charlotte

  Tögflytande eller lättflytande? Jag är väldigt förtjust i kaffe latte med havremjölk elelr sojamjölk – påmimnner cappuchino-varianten om det ? Det låter som om det skulle vara bra för blodsockret..

 8. Elin

  Charlotte, lättflytande, och ska serveras kall från kylen. Jag har inte testat havremjölk men jag gissar att det är liknande, kanske att det här är lite mer “flingigt”?

Lämna en kommentar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.