Porslinsfynda

Porslinsbutiken Bungalow på Kungsholmsgatan 15 ska upphöra och nu pågår utförsäljning. Fr o m måndag, 7/1, är det 60 % rabatt på allt och även om utförsäljningen har varit igång ett bra tag finns det fortfarande gott om tallrikar, fat och inte minst kaffeporslin kvar.

Jag var i butiken strax innan jul och köpte två udda tallrikar från Uppsala Ekeby som jag tänker använda som uppläggningsfat (eller för att fota mat på). Något Stig Lindberg-porslin fanns så klart inte kvar när jag var där. Det hade helt säkert försvunnit fortare än snabbast.

Tallrikar från Uppsala Ekeby

Jag antar att det är konkurrensen från internetbutiker som gör att bl a Bungalow inte klarar sig. Lite trist, för det är ändå kul att kunna gå och klämma lite på tallrikarna och kaffekopparna.

2 kommentarer

  1. e

    Morr, jag älskar Uppsala-Ekeby och har några finfina loppisfynd. Tog du de sista i butiken?

  2. Elin

    Det är jättetråkigt att Bungalow försvinner för deras sortiment har varit fantastiskt och de har också varit väldigt serviceminded och tex kunnat bevaka specifika saker och hört av sig när ens favoritporslin har kommit in…

Lämna en kommentar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.