Läkerol Split

När jag stod i kassakön på Daglivs häromkvällen fick jag syn på en nyhet från Läkerol som jag inte kunde låta bli att köpa. Sockerfria tabletter modell lite större i tre olika smakkombinationer: lakrits/hallon, lakrits/lingon och lakrits/hjortron.

Läkerol Split!

En påse lakrits/hallon fick följa med mig hem och de är galet goda! Om det inte var för varningstexten “överdriven konsumtion kan ha laxerande verkan” hade jag tryckt i mig hela påsen på en gång. 😳 Ska nog testa lakrits/hjortron också, det låter som en spännande kombination!

3 kommentarer

  1. Fanny

    Shit, det där lät gott! Ska prova så fort jag får chansen!

  2. Elin

    lakrits och hallon är en fabolous kombo så jag sliter nog åt mig en påse så snart jag hinner 😎

  3. Linnéa

    Synd att alla var med lakrits.. Inte min favorit tyvärr!:roll:

Lämna en kommentar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.