Köpenhamn runt hörnet

Sommarens obligatoriska resa till North Yorkshire är snart här och den här gången hittade vi biljetter till Newcastle via Köpenhamn. På vägen ut stannar vi två nätter i Köpenhamn, en stad som jag inte har turistat i sedan 1993. Alltså – dags att damma av vår fina Köpenhamntråd med restaurangtips! Kom gärna med tips på barnvänliga ställen 😉

2 kommentarer

  1. Marie

    Det tips jag får av en Köpenhamska – om och om igen – är att äta mat på “Den lille Fede”. Tyvärr var det fullbokat när vi var där. Men vi åt en fantastisk avsmakningsmeny vid Söernes nedersta hörn. Tyvärr har namnet flugit sin kos, men den hade det året klassats som en av de mest prisvärda/mysigaste restaurangerna i Köpenhamn på Allt om Köpenhamns site. Tror att det bara var två bokstäver i namnet?

  2. Elin

    Vi var forbi Den Lille Fede och deras meny sag bade prisvard och god ut. Dessvarre sa var vi inte valkomna med vart barn trots att klockan var 17.30 och restaurangen var helt tom. (Overhuvudtaget sa visade det sig svart att hitta ett bra stalle att ata med barn sa cigarettroken lag tung overallt pa uteserveringarna.)

Lämna en kommentar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.