Stockholm i mitt hjärta

Trots en mulen kväll med spridda skurar hade jag och arbetskamraterna en trevlig kväll när vi i torsdags firade av Jessika som slutat hos oss.

Utsikt från Gondolens bar

Om man vill se ut över ett sommarvackert Stockholm finns det några säkra kort och vi avverkade två av dem under kvällen. Först middag på Mosebacke (god mat, sur servitör) därefter oslagbart goda drinkar (och trevlig personal)Gondolen. Att bilderna är lite suddiga beror på att fotografen också var det! 😉

Strawberry Smash
Strawberry Smash (jag kan även rekommendera Hot Lips)

Uteserveringen på Gondolen ser för övrigt väldigt trevlig ut och det vore väl ingen dum idé att göra ett besök där innan sommaren är över, eller vad säger ni medbloggerskor?

4 kommentarer

 1. Susanna B.

  Oj vad jag saknar Stockholm just nu. Jag kommer inte hem iår men just nu har vi “perfekt svenskt sommarväder” här i Virginia. Men mitt hjärta saknar Stockholm. Nästa gång jag kommer hem tänker jag absolut besöka Gondolen. Har hört många bra ord om dem på sistone. Er blogg är en tröst när man är långt hemifrån.

 2. Madeleine "madeinfrance"

  hej !
  här i östra Frankrike mellan Paris, Luxemburg och Strasburg, har vi också “svenskt sommarväder” sen en vecka tillbaka”.
  Jag bor i Frankrike sen 21 år, kommer från Götet, men jag ska tvärt emot dig Susanna åka “hem” (när man bor utomlands har man konstigt nog 2 “hemma”…om 3 veckor och då hoppas jag att Rivierasommaren kommer på besök till Sverige.
  Inget är så underbart som Sommarsverige nÄr det verkligen ÄR sommar !
  Har bara varit i Stokholm en gång, men längtat tillbaka dit ända sen då – sommaren 2004.
  ha det bra alla!

 3. Kinna

  Jag är med på det. Gillar Gondolens koncept. Det har iallafall varit bra föregående år. =)

 4. Katta

  Jisses, vad bra tips man får av er hela tiden! Ska till stockholm om ett par veckor, då ska det gås på resturang 🙂

Lämna en kommentar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.