Vid en bänk ovanför Eriksdalslunden

Annorlunda "café"

Befinner man sig på Söder en lördag eller söndag kan man uppenbarligen ringa den här driftige personen och beställa fika. 🙂 Lappen sitter vid en parkbänk ovanför Eriksdalslundens koloniområde, gångväg ner mellan Eriksdalsgatan 42 och 44.

6 kommentarer

 1. åsa

  Wow, mycket driftigt!

 2. mia

  Köttaffären på Mariaplan i Göteborg säljer ” Grillpåsar” innehållande 2 skivor marinerade fläskcarre , 2 kaiserwurst och 4 wienerkorvar och 1 burk potatissallad. Papperstallrikar, bestick , servetter och engångsgrill ingår med. Allt detta för det facila priset av 100 kronor

 3. Linda

  Visst är den härlig? Testade ni?

 4. Maria

  Linda: Nej tyvärr eftersom det var en vanlig vardagkväll. Men det är en kul grej!

 5. Katta

  Asså, vilka härligt goa människor det finns! Jag blir så glad 😛

Lämna en kommentar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.