Den oumbärliga skålen

Granit finns denna fina salladskål som jag var tvungen att ta med mig hem. I den här kommer det att serveras marängsviss och jordgubbar senare i sommar men naturligtvis passar den till en massa annat också, tex med en sallad full med lime och-chilimarinerade kräftstjärtar och parmesan.

4 kommentarer

 1. Klara

  Fin! Ska nog själv gå och införskaffa mig en likadan. Blir underbar att använda i sommarvärmen…

 2. M

  Så fin! vad fick du ge för den?

 3. Elin

  Ungefär 180:- tror jag, hittar inte kvittot, men däromkring skulle jag tro.

 4. Erika

  Kan tänka mej att den är ursnygg att göra tiramisu eller trifle i… Eller att varva choklad-, vanilj-och hallonmousse i. Får nog köpa mej en jag med.

Lämna en kommentar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.