Efterlysning: espressorullat kött

Idag modembloggar jag från skärgården! Vi får en hel del mail från er besökare och det är jättekul. Vi svarar efter bästa förmåga men ibland står vi svarslösa, trots att vi är tre! Idag ber vi er hjälpa Angelica som mailat in den här frågan:

Har ni något recpet på espressorullat kött? Som student är det dumt att chansa när det gäller t.ex. en oxfilé, kan vara kul att äta något annat än nudlar 😉

Ingen av oss har ens hört talas om espressorullat kött, men det låter onekligen lite spännande. Någon som har ett tips till Angelica? Skriv en kommentar!

En kommentar

  1. Jesper Värn

    Man kryddar alltså köttet, med salt, peppar och nymalet kaffe. Ganska vanligt i bl.a. mexikansk matlagning Vet flera restauranger med någon slags amerikanska restauranger. Bäst blir det givetvis, som vanligt, med någon slags mörad oxfile, men kontrafile eller ryggbiff går givetvis också helt ok, men då måste man banka till den lite. Testa. Det är jättegott!

Lämna en kommentar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.