Fredagsfavorit

Godsaker från La Tavolata

Jag har bestämt mig för att bli bättre på att utnyttja de olika specialbutiker som finns istället för att slentrianmässigt handla på någon av kedjorna. Ett ställe dit jag gärna går för att shoppa delikatesser är La TavolataHökens gata 3. De har massor av godsaker och framför allt har jag fallit för deras fänkålssalami och färska pastaknyten – de med Karl Johan är mina favoriter.

Det är oftast på fredagar jag kilar förbi där på vägen hem från jobbet, perfekt när man vill äta gott men känner sig för trött för att stå vid spisen själv.

3 kommentarer

 1. xtian

  Ååå, favvislunchställe. Har underbara pastasallader som man ljummar på lite. Sitter som en sportmössa!
  + att man alltid vill köpa halva ostdisken och nägra coola överdesignade italienska produkter från alla hyllor(pasta, konserver, läsk, skorpor, typ..) runtom i butiken

 2. Jens

  Tack för presenten!:mrgreen:

 3. Jens

  …eller vinsten menar jag

Lämna en kommentar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.