Shopping i Tokyo

Vi köpte flera julklappar när vi var i Tokyo och de flesta av dem var matrelaterade. Den bästa shoppingen gjorde vi vid templet vid Asakasa där det är gott om marknadsstånd som säljer sakéset, ätpinnar mm.

På gångavstånd från Asakasa så finns ett shoppingdistrikt inriktat på köks och restaurangsaker. Här ligger butiker på rad som säljer kockknivar och vi tillbringade ett par timmar för att hitta en bra kockkniv till sambon. Det var nämligen en av hans födelsedagspresenter att få välja en fin kockkniv i Tokyo!

För den som vill fynda Globalknivar så ska man absolut göra det här. Uppskattningsvis så kostade de ca 30% jämfört med ordinarie pris hemma. Vi köpte en fin keramikkniv till ett bra pris som vi är nöjda med.

på jakt efter knivar...

Lämna en kommentar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.