Vad är väl en bal på slottet?

De andra matbloggstjejerna har roat sig på Årets Kock på Grand Hôtel idag/ikväll, själv kunde jag inte vara med. Men jag är inte alls avundsjuk. Vad är väl en kväll på Grand Hôtel? Vad är väl mat av Mattias Dahlgren? Det är säkert alldeles dötrist och tråkigt… och… och alldeles underbart… 🙁

Praliner från Robert E's

Jag tröstäter praliner från Robert E’s istället. Skönheterna från vänster till höger: saltlakrits, honung, passion och svartpeppar/vanilj.

J:s favorit för kvällen blev honung, själv föll jag för den ovanliga kombon svartpeppar/vanilj. Men saltlakrits kom inte långt därefter.

En kommentar

  1. Susanna B.

    Ah, choklad! Finns det något underbarare? Här har jag sett skedar med överdragen choklad (bara nedre delen av skeden…) som man kan med röra i koppen. Finns det hemma i Sverige också?

Lämna en kommentar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.