Gin och Granatäpple

Granatäpplejuicen är ett återkommande paket i vårt kylskåp. Ikväll har den hittat det bästa sällskap på länge. Gin. Blanda på en höft och bjud som aperitif. Det blir en riktig goding! Granatäpple lär förresten förebygga prostatacancer så man kan faktiskt se det som en medicinsk behandling!

När jag googlade för att se om det fanns något namn på G&T med granatäpple så hittade jag det här videoklippet. Det får väl ses som en uppgraderad version helt enkelt!

8 kommentarer

 1. Kinna

  …och gin, vad förebygger det? 😉

 2. Oskar

  ->Kinna: Det förebygger absolutism.

 3. Mais oui

  Såg smarrigt ut, blir perfekt på onsdag 😛

 4. Elin

  Det ÄR perfekt, det är vår standardvälkomstdrink för tillfället; gin+tonic+granatäppeljuice! Toppa med isbitar och granatäppelkärnor även om det inte alls behövs.

 5. Martin

  Artikeln hämtad nedan, tror absolut att malarian frodas oxå på våra breddgrader 😉 http://www.bombaysapphire.com/ The best Gin in the World :mrgreen:

  Under kolonialtiden drack de brittiska officerarna tonic, som innehåller kinin, för att förhindra den beryktade malarian. Sedermera upptäckte de att tonicen smakade bättre med en skvätt gin och det lär ha varit så den populära drinken gin och tonic skapades.

  Den här artikeln är hämtad från http://sv.wikipedia.org/wiki/Kinin

 6. Arne

  Tack för tipsen. Delizien var delicious och granatäpplegin bjöd jag på i fredags till min älskade. Bra medicin mot prostatacancer har jag hört, sa hon om granatäpple. Vilken romantisk kväll!

  PS. Åh, vad hon gillade allt!

 7. Några ragazzeklassiker att flörta med » Tre tjejer i köket

  […] ett gott rosa bubbel för strax under hundralappen. Perfekt i vårsolen! Alternativt en drink på gin och granatäppeljuice, lägg till tonic om du vill, fylla på med isbitar och dekorera med granatäppelkärnor. Snyggt […]

 8. Drinktips: gin&tonic med äpple och lime » Tre tjejer i köket

  […] PS! I arkivet så finns även en drink med gin och granatäppeljuice! […]

Lämna en kommentar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.