Bubba Gump Shrimp

Det här inlägget får nog räknas till kategorin “restauranger som vi inte visste om att vi var tvungna att besöka”. För hur ska man kunna gå förbi en skylt som blinkar Bubba Gump Shrimp?!

Restaurangen ligger vid Tokyo Dome i Tokyo och är värd en omväg om du samtidigt vill åka en grymt cool bergochdalbana (vilket nu inte vi gjorde eftersom sambon är en fegis).

Bubba Gump Shrimp påminner mångt och mycket om TGI Fridays bortsett från att räkor är huvudtemat på menyn och att inredningen i restaurangen har hämtat mycket inspiration från filmen Forrest Gump. Prismässigt så är det nog också ungefär detsamma.

Det är inte helt enkelt att välja på menyn men vi blev nöjda och åt tills magarna stod i fyra hörn.

Jag provade en “best of-variant” på deras räkmeny. Ja vad kan man säga. Det är mycket räkor. Det mesta var gott. Och jag kommer inte äta räkor på ett bra tag igen!

Jag börjar tro att sambon har bloggvärldens mest fotograferade underarm. Han var dock väldigt nöjd med sin shrimp fajitas.

Anyway, like I was sayin’, shrimp is the fruit of the sea. You can barbecue it, boil it, broil it, bake it, saute it. Dey’s uh, shrimp-kabobs, shrimp creole, shrimp gumbo. Pan fried, deep fried, stir-fried. There’s pineapple shrimp, lemon shrimp, coconut shrimp, pepper shrimp, shrimp soup, shrimp stew, shrimp salad, shrimp and potatoes, shrimp burger, shrimp sandwich. That- that’s about it.

Hitta hit: ingen restaurang finns ännu i Europa, men du hittar dem lite överallt i USA, Mexiko, Japan, Bali och Hong kong.

2 kommentarer

  1. Dagmar

    Å nej, missade ni alltså Thunder Dolphin? 😯 Vi åkte den i somras och den var FANTASTISK! Här finns bilder förresten: http://www.coasterforce.com/Thunder_Dolphin

  2. Elin

    Ja tyvärr Dagmar. Min sambo må vara både stark och modig (eller ja kanske inte idag på nyårsdagen då,ehum) men han är otroligt höjdrädd och vägrade. Han har fortfarande men av linbanan ut till Sentosa Island när vi var i Singapore. Men jag måste ju erkänna att man fick adrenlinpåslag bara av att titta på när andra åkte!

Lämna en kommentar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.