Här har du mitt kylskåp

Helena visar sitt kylskåp och jag känner att jag måste kontra! För tillfället är det nämligen väldigt tomt på mat i kylen, kan ju ha något att göra med att vi nyss kommit hem från en vecka på landet. 🙄

min tomma kyl

Det mest inspirerande i kylen för tillfället är de alkoholhaltiga dryckerna: Baileys, Prosecco och Jacobsen Brown Ale. 😉

12 kommentarer

 1. Ulrika

  För att vara tomma kylskåp tycker jag de är väldigt välfyllda 😉

 2. Helena

  Va? Har ni inte druckit upp varken Proseccon eller ölet??? 😛

  Och Elin då, hur ser det ut i radhusets kylskåp? 😉

 3. Maria

  -> Ulrika: En del basburkar finns ju på plats men att laga mat på är det inte mycket att hänga i julgranen. 😉
  -> Helena: Vi har inte hunnit med det (borde eg. ha tagit med dem till landet)

 4. Oskar

  -> Maria: Man tager vad man haver heter det ju. Går det att få ihop något av Fontanas oliver, lite marmelad från den Gamle Fabrik och en skvätt Coccilana hostmedicin? 🙂

 5. Maria

  -> Oskar: Det är till att ha skarpa ögon! :mrgreen: Ovanpå olivburken ligger faktiskt en halv fetaost med soltorkad tomat från “hovleverantören” också så tillsammans med den halva paprikan och den halva gurkan så har man nästan en grekisk sallad…
  Coccilanan tror jag däremot att jag hoppar över när det gäller matlagningen! 😉

 6. Max

  Så HÄR ska ett kylskåp se ut! Nu är Fontanas representant mycket nöjd 🙂

 7. Max

  Och nu ännu lyckligare! Öppnade ett paket som kommit med posten, och vad är det man ser om inte en liten present från er!?

  Tack så mycket. Både jag, Moa och Korven är alldeles saliga och rörda 🙂

 8. Kinna

  så sant som det är sagt, man behöver inte ha mycket mat i kylskåpet fast man är matnörd. De senaste veckorna har det varit mycket ur hand i mun dvs handla varje dag. Tar tid och kostar mer pengar. 🙁

 9. Collins eskapader » Hemmets hjärta

  […] Enda anledningen till att ni ser en bild på mitt kylskåp är för att några andra gjorde samma sak här och här. Jag, till skillnad mot de andra, väljer att kommentera innehållet. […]

 10. salt » Blog Archive » Finns det ketchup?

  […] Till skillnad från Max, Helena och Maria är jag inte redo att plåta min kyl, men det kanske kommer. Som ni förstår måste jag bara städa lite först. Jag har redan börjat, slängde tre ketchupflaskor igår. De andra två fick dispens. Trots att jag inte gillar ketchup. […]

Lämna en kommentar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.