Lat fredagspanna

Även om jag har Allt om mats kokbok Nya Fredagsgourmet så brukar fredagarna sällan bjuda på någon mer avancerad matlagning här hemma, det är vi för trötta för.

En nyhet i mejeridisken från Arla, Skogssvamppanna, fick därför följa med hem från affären idag. Tillsammans med en fläskfilé, en liten purjolök och 10 champinjoner blev det en god “panna” som jag serverade med ris.

Skogssvamppanna

Arla har själva en del andra förslag på vad man kan göra med denna nya produkt som finns i smakerna Skogssvamp, Skagen och Pepparrot.

6 kommentarer

 1. Cecilia

  Jag har funnit min nya favoritblogg! Ni har verkligen en jättebra blogg, ska börja kolla igenom erat arkiv …

 2. tina

  åhå! jag sneglade på denna nyhet i affären igår kväll, var den god som i att du kommer köpa den en gång till?

 3. Maria

  -> tina: Det kan mycket väl hända att jag köper den igen, det är en smidig genväg i köket om man inte har tid att fundera så mycket på smaksättning och så…

 4. Ida

  Vi stod och höll i den förut i affären. Måste testa. Jag lånade bilden till min blogg. Hoppas det var OK. Tycker eran blogg är så himla bra! Keep up the good work!

 5. Dagmar

  Vad lustigt. Vi köpte denna i lördags och det blev riktigt bra! Fast å andra sidan hade vi även i massor av riktig svamp så egentligen kanske den var lite överflödig.. Men svamp är ju så gott 😆

 6. Vickan

  Jag har oxå testat denna, med kantareller, champinjoner och kyckling i pannan. Mkt gott!!!

Lämna en kommentar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.