Boring

Först nu har jag haft tid att bläddra i högen med mattidningar som hade kommit under semestern. I Elle Mat & Vin har de under vinjetten Gästkocken en intervju med Årets kock Peter J Skogström samt två publicerade recept:

“tagliatelle med köttfärssås och parmesan” och “sallad med ruccola, rödlök och tomat”

När vi snackar om Årets kock kunde de väl ha tagit med något mer spännande?! *gäspar*

2 kommentarer

  1. biggelo

    Jag gjorde misstaget att prova det receptet, som omväxling till mitt eget, och smaklösare köttfärssås blir knepigt att få till.
    Dessutom rekommenderar han i artikeln (om jag minns rätt) att ha olja i pastavattnet. Helt värdelöst, och nåt som varenda kock avråder ifrån.
    Årets kock.. i vilken tävling då?

  2. Oskar

    Eller vilket år?

Lämna en kommentar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.