“…ska vi plocka körsbär i min trädgård”

Under våren så har vi sprungit på visningar var och varannan söndag. Vi har tittat på större lägenheter, olika radhus och små hus med varierande behov av renovering. Så blev det till sist ett radhus från tidigt trettiotal i förorten. I trädgården så finns det äppelträd, körsbärsträd, krusbär och vinbär, ja och så rabarber. Det verkar som om jag kan göra min egen chutney från trädgården framöver!

Så var det ju det här med köket. Vi prioriterade ju ett stort kök från början men i verkligheten så blev det ett litet omodernt med plats för fyra stolar. Det är ett kök i original som det så fint heter på mäklarsvenska. Det är alltså en gammal spis och sådana där sneda köksskåp som bara ger plats för temuggen på nedersta hyllan. Fast det finns en stor kyl och en lika stor frys i köket vilket är efterlängtat.

Planen är att göra ett nytt kök i vinter. Det känns kul att för första gången planera ett drömkök. Ett litet sådant men ändå. Det är 56 dagar kvar innan vi får nycklarna. Sedan så ska vi grilla ut varje kväll till sista september!

hela sångtexten?! Sjung vidare här!

Lämna en kommentar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.