Mangold

Jon Eliason har designat serien Mangold för Sagaform. Riktigt våriga mattallrikar, salladsskålar och glas. Jag har siktat in mig på tallrikarna och tror att det kommer bli mycket bättre matbilder med dem. Dessutom har jag hittat skålar och ljusstakar som passar till tallrikarna. Måste ha, helt enkelt.

Mangold
Bild från sagaform.se

Uppdaterat: det gick en vecka och sedan var jag och köpte fyra tallrikar. De är snygga!

8 kommentarer

 1. Elin

  Jag surfade runt bland Mangoldbilderna, glasen är ju toksnygga och framför allt termosen!

 2. Max

  Oj vad fina. Låter som en perfekt inflyttningspresent till mig själv… trots att jag bott där jag bor i över 1 år nu 😉

 3. Malin

  Tallrikarna är jättefina, men var finns de? Var på Duka som har en del av Sagaform, men där fanns de inte och skulle inte komma heller verkade det som. Trevlig blogg du har!

  /Malin

 4. Helena

  -> Malin: Jag har köpt mina på Åhléns City här i Sthlm. Hittills är Åhléns City den “butik” som har störst Sagaformsortiment bland dem jag har hittat. Konstigt… Elin och jag pratade om just det här tidigare idag.

 5. Tre tjejer i köket » Arkiv » Lördagsmat på Mangoldtallrik

  […] Jag har numera fyra Mangoldtallrikar i min ägo. Ett 4-pack kostar förresten bara 225 kr. Vi hade Mangoldinvigning igår och det blev oxfilé, hasselbackspotatis (en riktig nostalgipotatis), balsamvinägersås och ugnsbakad tomat. Typisk lördagsmat när fantasin inte är på topp; ett säkert kort. […]

 6. Tre tjejer i köket » Arkiv » Mangoldskål

  […] Mina Mangoldtallrikar har fått sällskap i form av en skål med lock. En fin present från fina vänner! Nu måste jag genast göra sallader här hemma, för det är ju synd på en så snygg skål att stå oanvänd. […]

 7. Charlotte

  Åh så vackra tallrikar!!!!! Antar att det är smått hopplöst att försöka få tag i dem såhär 3 ÅR efter lanseringen… men om någon vet var man kan hitta dem så skulle jag bli jätteglad! 😉

 8. Mikael

  Jag har två oöppnade paket med dessa tallrikar ståendes i ett köksskåp.
  8 tallrikar och 8 assietter.
  Kanske jag ska lägga ut dem på tradera så kan du köpa dem !

Lämna en kommentar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.