Drickbart

Kanal 5 visar programmet Drickbart på måndagskvällar klockan 22.30. Avsnitt nummer två sänds ikväll. Ett dryckesmagasin med lite matinslag. Kombinationstips (mat & dryck) besök på vingårdar och lite annat drycknyttigt. Första programmet ägnades åt en hel del Cava och ikväll ska tittarna enligt tv-bilagan få reda på vad som finns i bandyportföljerna.

2 kommentarer

  1. xtian

    Har lite svårt att bestämma mig om “Drickbart”. Lättillgängligt och tar lite udden av snobberiet som ibland tar över i vin- och spritsammanhang. Men ibland lite för “rock n’ roll” för att vara intressant. Men jag tittar med glädje, alltid lär man sig nåt nytt…

  2. Helena

    -> xtian: Jag kan inte heller bestämma mig riktigt… Fast gårdagens avsnitt med “lära-tjejer-att-dricka-öl” var lite kul. Jag skulle behöva (eller behöva och behöva….) gå i den skolan. 😉

Lämna en kommentar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.