Om man inte orkar laga sin egen lunch

Fyra snabba förslag från sista veckan:

1. Shoppa järnet på Gooh! som tog mig till fastfoodparadiset med sin goda hämtmat och de fina tillbehören. Bortsett från otäckt vatten med äpple/persika som smakade otäckt. Gooh! finns på Norrlandsgatan 21 och har öppet 07.30-20.00. Fiskgryta i saffransås nedan är dyrast på menyn och kostar 59:- men det finns goda luncher från 39:- Tyvärr jobbar jag inte på Norrlandsgatan men min buss till jobbet har en busshållplats inte allt för långt bort. Snabbmat från Gooh! kommer jag med all sannolikhet blogga om fler gånger.

2. Hämta spenatochfetaostpaj från klassiska Tössebageriet. Jag hörde Lisas ord i mina öron när jag beställde pajen men god var den.

3. Få en matlåda från Sambon med “My Mum’s tharinwala Chicken”. Receptet kommer från Cooking Like Mummyji som handlar om “British Asian Food” (!!!) och är det senaste tillskottet på kokbokshyllan. Tänk ett smaktema med vitlök, tomat, ingefära, chili, garam masala och koriander.

4. Njut av en affärslunch på fina Villa Källhagen i lika fint höstväder; perfekt kantarelltoast till varmrätt och lika perfekt fiskochskaldjursfrikassé till varmrätt. Fab!

En kommentar

  1. Linda Olofsson

    Ett hett tips är att beställa maten till jobbet via gastroni.se. En ny sait som samarbetar med ca 20 restauranger och leverar mat från dom inom 55 minuter, ibland ännu snabbare. Man kan hitta allt från husmanskost till italienskt, spanskt, shushi och t.o.m estnisk mat. På mitt jobb beställer vi ett par gånger i veckan. tjänsten är ett bra allternativ till lunch restaurangen på jobbet, vid lunch möten eller när man inte hinner laga lunch lådan. Vill passa på o tack för en välbehövlig blogg. Tack tre tjejer i köket!!

    MVH

    Linda

Lämna en kommentar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.