Bra redskap ska inte underskattas

Det dyker upp nya matbloggsgrannar hela tiden och en av de senare är Koalas kitchenHennes recept på egen Ajvar innehåller bland annat en köttkvarn, en borrmaskin, brevpapper från Cancerfonden samt tre personer till assistens. Jag är djupt imponerad av resultatet.

Det här med bra redskap ska inte överskattas. I vår familj behövs det en elektrisk mangel och ett paraply för att göra en påsktårta i marsipan.

2 kommentarer

  1. Helena

    Haha… det här får mig att tänka på när jag skulle baka vaniljbullar för första gången. Jag letade som en tok efter något lämpligt med rätt diameter att ha som mall så att bullarna skulle få den perfekta storleken. Till slut hittade jag en temugg… Nåväl, jag har aldrig påstått att bakning är min grej! =)

  2. Lena

    *host* Jo alltså, eehh. Det blev ju bra i slutändan men sen innan jag styrde upp det så såg det rätt roligt ut i köket kan jag meddela. 🙂

Lämna en kommentar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.