Oväntat besök

Dagens överraskning var att jag hittade två stora lådor med ekologisk mat utanför min ytterdörr! I lådorna fanns fina grönsaker, dinkelbröd, ägg och honung, så det var med stor eufori som släpade jag in allt i lägenheten. Hjärncellerna jobbade ganska hårt med att försöka komma på vem som hade varit så godhjärtad och skickat över dessa delikatesser och för en sekund så var jag nästan fåfäng och tro att jag hade fått min livs första matbloggsmuta 😉

Men lyckan blev kort. På en av papperspåsarna upptäckte jag grannens namn så det visade sig ha varorna hade hamnat på fel våningsplan. Gah! Jag ska erkänna att det krävdes en hel del styrka att gå ut med de fina råvarorna igen och ställa det utanför grannens dörr. Hursomhelst, nu har jag fått en aptitretare om vad som finns i Ekolådans lådor och det såg onekligen gott ut alltihop 😉

5 kommentarer

 1. Maria

  Ha ha ha, vilken syn det hade varit att se din min när du upptäckte att de kommit fel. 😉 Man får kanske spana in Ekolådan lite närmare då!

 2. Elin

  hett tips: lådorna kanske fortfarande finns kvar utanför grannens dörr 😉

 3. Max

  hehe, har ni någon adress tillägnad matbloggsmutor då? 🙂

 4. christian

  Vi har ekolådan varannan vecka, det är som julafton den dagen den kommer.. 🙂

 5. Elin

  Max, nej vi har ju inte det, men idén är ju inte dum 🙂

  Dessutom så fungerar inte vårt formulär till höger sedan i början på sommaren så vi får hoppas att inga frestande materbjudanden har hamnat där!!!!!

Lämna en kommentar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.