Onsdagsmiddag på Sturehof

I veckan blev jag och sambon bjudna på middag på Sturehof. Det känns av någon anledning extra lyxigt att äta ute mitt i veckan och egentligen är det ju just då man ska unna sig ett restaurangbesök. När orken inte riktigt räcker till åt några utsvävningar efter en arbetsdag uppskattar åtminstone jag servicen och den nylagade maten som ställs fram ännu mer. Om man som vi dessutom blir bjudna kan det ju inte bli bättre en onsdag!

Maten var god (inga smaksensationer, snarare “säkra kort”… men gott!) och servicen bra. Ljudnivån var däremot väl hög. Ett rejält surrande. Det verkade vara många affärsmiddagar och livliga diskussioner och vi som såg fram emot att småprata och skvallra lite fick verkligen höja rösterna för att inte försvinna bland alla tjattrande sällskap.

En riktigt bra onsdagskväll, hur som helst. Jag tror jag ska införa fler restaurangbesök mitt i veckan. Det är vardagslyx och hög livskvalité!

Lämna en kommentar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.