Boka bord online! (uppdatering)

Det var inte länge sedan jag efterlyste en onlinetjänst för att boka bord och idag hittade jag den. Ett hundratal resturanger i Stockholm, Göteborg och Malmö har registrerat sig för tjänsten. Min förkylning får dock lätta lite mer innan smaklökarna ids ge sig ut på restaurang igen.

3 kommentarer

 1. Max

  Nu var det länge sedan ni skrev något. Komigen, ni har väl inte slutat äta? 🙂

 2. Maria

  Nej, vi har inte slutat äta! (skulle väl ALDRIG komma i fråga!)
  Däremot har arbetslivet varit hektiskt på sistone, men vi lovar att vi snart bloggar på som vanligt!

 3. Elin

  Max, jag har driljarders draft att slänga upp här, men jag har varit både upptagen och bortrest på sistone. Håll ut så kommer nog snart fem på raken här borta 🙂

Lämna en kommentar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.