Nya tider nya påsar

Waynes höstnyhet är “lösviktsthé i portionsförpackning“. Spontant så låter det som PÅSTHÈ men så är det alltså inte; Portionspåsen i nylon släpper mer smak än en traditionell tepåse och tillåter oss samtidigt att använda större teblad av bättre kvalitet än i traditionella tepåsar. Dessutom slipper man den lätta bismaken av papper som vanliga påsar ofta ger.

Är det någon som har provat och fått en Nära-thé-upplevelse?!

Sist jag var på Waynes så drack jag faktiskt thé. Det var olika pris för thé beroende på vilken koppstorlek man vill ha – fast med samma thépåse. Det kändes lite överdrivet att betala extra för några cl varmt vatten!

5 kommentarer

 1. Ilva

  Forr i varlden sa kunde man faktiskt kopa te i nylonpasar, tror det var Konsum som hade det pa sjuttiotalet.

 2. Elin

  Är det sant! Haha, där får dom för att vara först med sina japanska innovativa påsar, när foträta Konsum hade det i sitt sortiment för trettio år sedan!

 3. Frida

  På vissa caféer får man lösviktsthe i gammal hederlig thesil. Det tycker jag är det bästa.

 4. LipGloss bitch

  Det går väl att köpa nylonpåsar (som man återanvänder) att lägga sitt löste i, istället för att lägga det i en tesil? Eller har jag drömt detta?
  Finns det inte borde nån verkligen tillverka den produkten.

 5. Helena

  Jag minns att min farmor hade en tesil med nylontyg. Hon har den kvar fortfarande, men den köptes säkert på 70-talet (för den är gjord i gul plast…).

Lämna en kommentar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.