Vilket är ditt älsklingste?

Ditt älsklingsthé säger vem du är!, ivarje fall påstår brittiska forskare det enligt en artikel i Expressen. Deras test var ju inte så avancerat och enligt denna vetenskap så är jag pålitlig, ärlig och har båda fötterna på jorden – men tar på mig så mycket jobb att jag tvingas göra allt i sista minuten…

3 kommentarer

 1. Myran

  Haha! Det stämmer – det ÄR ju jag 🙂

  Du har ett bräckligt ego och ditt liv är en bergochdalbana. Du tar på dig så mycket jobb att du tvingas göra allt i sista minuten.

 2. Helena

  Hm… fast på mig stämde det inte riktigt. Jag tycker nog inte att mitt liv är en bergochdalbana…

 3. Elin

  AAaaargh, det är klart att det är SANT när det är brittiska forskare som säger det :p

Lämna en kommentar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.