Rökfria uteserveringar

När det blev förbjudet att röka på resturanger så flyttade många rökare ut på uteserveringarna. Det har hänt både en och två gånger denna sommar att jag har haft minst 4 bordsgrannar som rökt omkring mig under middagen vilket inte är så kul. Därför vill jag gärna puffa för rökfria uteserveringar: Systrarna Lundbergs (röhrstrandsgatan/St Eriksplan) är ett bra exempel och jag hoppas på att hitta många fler 🙂


prisvärd fisksoppa på Systrarna Lundbergs rökfria uteservering!

3 kommentarer

  1. Maria

    Vilket bra initiativ! Har faktiskt undvikit uteserveringar trots det vackra vädret när jag sett att det suttit folk och bolmat runtomkring.

  2. Myran

    Jag kan också meddela att där fanns underbara lammfärsbiffar! Mums 🙂

  3. Tre tjejer i köket » Arkiv » Gamla löften och nya

    […] 2005 var året då det blev rökfritt på krogen och året då småkakorna gjorde comeback, det sistnämnda är kanske inte helt logiskt med GI-trenden som exploderade. Här hemma drabbades vi av havtornshybris och provade de vackra bären i alla möjliga rätter med varierat resultat. […]

Lämna en kommentar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.